www.ddstepromania.ro a devenit www.4kidsromania.ro
Copilul vostru este perfect. Este cel mai frumos si cel mai destept din lume! Va uitati cu mandrie la el, la serbarea de sfarsit de an si il compari cu ceilalti colegi. Dar nu va puteti abtine sa nu observati: e mai reusit decat toti ceilalti la un loc! Si se inalta vazand cu ochii. Totusi, poate e cam slabut. „N-are nimic, asa este el, mai zburliu, precum argintul viu. Ce-ai vrea, sa se ingrase de acum? Lasa, ca are timp!”. Da, majoritatea parin
Găsirea unui dar potrivit pentru o persoană importantă din viața ta este mereu o provocare. Indiferent de cât de multe detalii știi despre o persoană, există mereu riscul alegerii unui cadou mult prea simplu ori lipsit de funcționalitate pentru cel/cea care îl primește. Dar te-ai gândit vreodată cum ar fi să te afli în situația în care trebuie să alegi o astfel de surpriză pentru bebelușul celor mai buni prieteni ai tăi sau al rudelor apropiate?
Excursiile sunt printre cele mai așteptate momente ale anului pentru că te bucuri în sfârșit de concediu și poți să visezi o săptămână sau două departe de griji, de agenda încărcată și de mail-uri. Câteva click-uri și vacanța ta este confirmată, biletele sunt rezervare, dar mai apare un impediment: bagajul. Pentru unii este un stres foarte mare alegerea garderobei și, de obicei, oamenii tind să ia cât mai multe lucruri - în ciuda politicilor rest
Ti se intampla sa nu alegi marimea perfecta a incaltarilor pentru copilasul tau? Sau te-ai gandit sa cumperi o pereche de incaltari pentru copilul unei persoane dragi, dar nu stii care este masura potrivita? În acest articol vei afla toate informatiile esentiale si chiar si un ghid de marimi pentru incaltamintea de copii.
Botezul este un eveniment foarte important in viata oricarui crestin si, totodata, este un motiv de bucurie si celebrare.
Showing 1 to 5 of 6 (1 Pages)