www.ddstepromania.ro a devenit www.4kidsromania.ro
Excursiile sunt printre cele mai așteptate momente ale anului pentru că te bucuri în sfârșit de concediu și poți să visezi o săptămână sau două departe de griji, de agenda încărcată și de mail-uri. Câteva click-uri și vacanța ta este confirmată, biletele sunt rezervare, dar mai apare un impediment: bagajul. Pentru unii este un stres foarte mare alegerea garderobei și, de obicei, oamenii tind să ia cât mai multe lucruri - în ciuda politicilor rest
Ti se intampla sa nu alegi marimea perfecta a incaltarilor pentru copilasul tau? Sau te-ai gandit sa cumperi o pereche de incaltari pentru copilul unei persoane dragi, dar nu stii care este masura potrivita? În acest articol vei afla toate informatiile esentiale si chiar si un ghid de marimi pentru incaltamintea de copii.
Botezul este un eveniment foarte important in viata oricarui crestin si, totodata, este un motiv de bucurie si celebrare.
Pe vremea regimului comunist, uniforma trebuia purtata obligatoriu si nimeni nu avea voie sa se imbrace intr-un alt mod. Se incerca din rasputeri uniformizarea elevilor, o incercare de a le modela personalitatea si de a-i invata pe copii sa se supuna neconditionat regulilor. Astazi, insa, aceste lucruri sunt istorie si nimeni nu mai obliga scolarii sa imbrace uniforma daca nu si-o doresc.