www.ddstepromania.ro a devenit www.4kidsromania.ro

Producatori

Urmareste comanda Urgent Cargus

Relatia parinte copil este, de departe, cea mai importanta in dezvoltarea psiho-sociala a copilului, a legaturilor pe care cel mic le creeaza cu lumea exterioara, avand legatura chiar si cu procesul de invatare pe care copilul il dezvolta inca din primele ore ale vietii.
Parintii sunt primii care observa daca prichindeii lor au sau nu probleme de socializare si sunt tot primii care pot lua masuri in aceasta privinta, in asa fel incat sa le asigure un viitor frumos si luminos. De regula, aptitudinile de acest fel sunt instinctive, iar micutii reusesc in mod natural sa interactioneze, sa se inteleaga si sa se joace cu ceilalti, indiferent ca este vorba despre locul de joaca, gradinita sau curtea casei.
Cadourile, fie ele mici sau mari, sunt cele care fac ochii copiilor sa straluceasca atunci cand le primesc. Adultii le ofera acestora o surpriza intr-o mare varietate de ocazii. La urma urmei, aceste daruri marcheaza un eveniment special care difera semnificativ de restul anului. Pe de alta parte, parintii sau bunicii se confrunta adesea cu o adevarata provocare atunci cand cauta idei de cadouri adecvate propriilor copii, nepotilor sau nepoatelor
Cu siguranta ai vazut ca fiecare haina in parte pe care o cumperi are o eticheta care contine mai multe simboluri. Aceasta poate parea nesemnificativa la prima vedere, insa te poate ajuta intr-o foarte mare masura.De cate ori ti s-a intamplat sa introduci articole de imbracaminte in masina de spalat, iar acestea sa se miscoreze in timpul programului de curatare? Acest lucru este cauzat de necitirea acestei etichete cu simboluri pentru spalar
Ruperea turtei la fetite este o traditie respectata in Romania de sute de ani. Evenimentul are loc atunci cand fetita implineste un an, iar parintii dau o petrecere la care invita familia, prietenii și nasii, parintii spirituali ai copilului avand un rol extrem de important la acest eveniment mult asteptat. Ruperea turtei la fetite este evenimentul echivalent cu taierea motului la baietei.
Showing 1 to 5 of 22 (1 Pages)