www.ddstepromania.ro a devenit www.4kidsromania.ro

Despre noi

4Kids este un magazin pentru copii care oferă o gamă variată de îmbrăcăminte şi încălţăminte casual / smart casual dar nu numai.

Colecţiile noastre de haine Bambolina Baby şi Wooloo Mooloo, apreciate datorită calitătii şi esteticii deosebite, sunt create de designerii spanioli de la KIDS GALERY, pentru un stil modern dar în acelaşi timp practic, în culori vesele şi atractive.

Ele sunt grupate pe două sezoane Primavară/Vară şi Toamnă/Iarnă, dar şi pe categorii de vârste, respectiv bebeluşi (0-2 ani), fetiţe şi băieţi (2-14 ani).

4Kids este singurul magazin din România care oferă, în fiecare sezon, întreaga colecţie de încălţăminte pentru copii din piele naturală marca D.D.Step.

DDStep este încălţămintea care însoţeşte dezvoltarea copilului de la primii paşi pană la vârsta de 14 ani, acordând o mare atenţie la conformaţia anatomică a picioruselor şi a materialelor folosite pentru protecţia şi dezvoltarea lor corectă.

Vanzarea cu amanuntul se realizeaza prin magazinele proprii, respectiv magazinul online www.4kidsromania.ro si magazinele fizice 4KIDS.