www.ddstepromania.ro a devenit www.4kidsromania.ro

Urmareste comanda Urgent Cargus

Incaltaminte copii Sunt 2168 produse.

/
Se afiseaza 1 -48 din 2168 produse
Incaltaminte copii
Intrebari Frecvente

Cum sa alegi incaltamintea copilului tau?

Incaltamintea copilului trebuie aleasa in functie de forma anatomica a piciorului astfel incat sa nu afecteze mersul acestuia.

Ce tipuri de incaltaminte sunt potrivite pentru copiii de peste 1 an?

La copiii de peste 1 an, care abia au inceput sa paseasca sau sunt pe cale sa o faca, incaltamintea se alege in functie de sezon, pentru exterior. Pentru interior este de preferat incaltaminte cat mai simpla, moale si flexibila. Atat pentru exterior cat si pentru interior incaltamintea trebuie sa fie cat mai usoara si flexibila, astfel incat copilul sa nu simta ca o poarta, sa mearga ca si cum ar fi descult.

De ce e bine ca incaltamintea copiilor sa fie din piele naturala?

Incaltamintea copiilor este bine sa fie din piele naturala din mai multe motive dar cele mai importante sunt legate de confortul si igiena piciorului. Astfel, pielea este mai rezistenta, se muleaza cel mai bine pe forma piciorului, iar piciorul transpira mai putin, nu provoaca mirosuri neplacute si alergii.

Cum trebuie intretinuta incaltamintea celor mici?

Incaltamintea celor mici trebuie curatata la exterior dupa fiecare purtare iar la interior periodic, utilizand substante antibacteriene specifice pentru aceasta.

Mai mult...