Pantofi Baieti

194 produse

    194 produse

    Pantofii sunt articole de incaltaminte de baza din garderoba micutilor. Sunt potriviti pentru completarea tinutelor de scoala, de plimbare, dar si pe cele lejere de joaca.

    Magazinul nostru propune o varietate mare de pantofi copii baietii si baietei, piese ce se caracterizeaza prin ergonomie ridicata, aspect modern si rezistenta.

    Pantofi copii baieti, practici si moderni

    Pantofii pentru baieti, atat cei confectionati din piele naturala cat si cei realizati din piele ecologica, sunt ganditi sa satisfaca cele mai exigente solicitari de confort.

    Modele propuse de producatori cu reputatie - 4Kids, DD Step, Ponte20, Stitch & Walk - au greutate redusa si talpi flexibile, caracteristici ce permit micutilor sa se miste in voie. Sistemele de inchidere propuse pentru pantofiorii copii baieti, cu scai sau siret, permit incaltarea si descaltarea rapida.

    Pantofi baietei, de calitate superioara, inchisi si decupati

    Pantofi pentru baieti se caracterizeaza prin calitate superioara, atat variantele imblanite, cat si cele neimbatranite contribuie la dezvoltarea sanatoasa a picioarelor. Sunt rezistenti si sunt ganditi sa permita picioarelor sa respire, si nu permit dezvoltarea mirosurilor neplacute sau a agentilor patogeni.

    Pantofiorii pentru baieti si baietei disponibili in portofoliu sunt foarte variati ca design, atat modelele cu decupaje cat si cei variantele inchise reprezentand solutii moderne de completare a garderobei. Poti opta pentru pantofi din piele cu talpa flexibila sau pantofi pentru baieti cu LED amuzanti.

    Micutul tau va avea picioare fericite!