Incaltaminte Baieti

732 produse

    732 produse

    Cauti incaltaminte pentru copii baieti si de cele mai multe ori iti este greu sa te decizi? Ai ajuns in locul potrivit.

    Pe 4kidsromania.ro gasesti o mare varietate de modele de incaltaminte pentru baieti si baietei, de la pantofi sport, la ghete, cizme, sandale, tenisi sau incaltaminte pentru interior, pana la modele pentru zapada.

    Modelele de incaltaminte pentru copii baieti se remarca prin faptul ca sunt realizate din piele naturala, de cea mai buna calitate, si cu o atentie deosebita la detalii. Aici poti gasi o varietate mare de tipuri de incaltaminte, de la ghete calduroase, la pantofi casual moderni si sneakersi.

    Poti descoperi piesele potrivite pentru baieti mici, scolari si adolescenti, in portofoliu exista incaltaminte ce porneste de la numarul 18 pana la 41. 

    Incaltaminte pentru copii baieti, modele moderne si calitative

    Calitatea materialelor din care este realizata este principalul atuu al incaltamintei pentru baieti. Pe 4kidsromania.ro este disponibila o gama diversa de modele si va fi usor sa alegi ghete, cizme sau incaltari sport care sa fie atat pe placul copilului tau, dar in acelasi timp sa fie rezistente, cu talpa flexibila, usor de purtat.

    Pentru baieti si baietei cu personalitate, care au deja preferinte in materie de stil si ce se poarta, exista disponibila o gama larga de modele moderne, care pot fi asortate la tinutele preferate.

    Incaltaminte din piele naturala pentru copii baieti, o gama variata de modele

    Pentru scoala sau gradinita, vei gasi intotdeauna pantofi, ghete sau cizme de piele naturala.  Acestea sunt printre cele mai cautate modele, tocmai datorita calitatii materialului, cat si al confortului pe care il ofera in timpul purtarii.

    Pentru sezonul rece si zilele cu ploaie ai la dispozitie o mare varietate de ghete si cizme impermeabile. Incaltamintea de interior este un capitol aparte, la care se opresc toti parintii, calitatea materialelor modelelor disponibile pe site fiind argumentul principal pentru care multi aleg sa cumpere de aici. 

    Incaltamintea sport, atat pantofii cat si tenisii, este preferata de cei mai multi copii, baieti. Aceasta asigura confort, este usor de purtat inclusiv la joaca sau pe teren, iar majoritatea modelelor au un design atractiv care cucereste de la prima vedere.

    Intrebari frecvente

    Cum alegi o pereche de incaltaminte pentru baieti sau baietei?

    Orice model de incaltaminte pentru fete trebuie sa fie lejere, usoare, flexibile, de preferat din piele naturala atat la interior cat si la exterior, sa le ofere confort si libertate de miscare.

    Specialistii insista ca parintii sa gaseasca un model de incaltaminte care sa aiba marimea potrivita, asigurandu-se ca lungimea si latimea sunt potrivite pentru picioarele copilului.

    Cat de mult conteaza talpa incaltamintii pentru orice copil?

    Talpa oricarui tip de incaltaminte pentru copii baieti sau baietei, trebuie sa fie din piele naturala pe interior, iar pe exterior trebuie sa fie antiderapanta, rezistenta, dar in acelasi timp flexibila si confortabila pentru piciorul copilului.