D.D.Step

1067 produse

    1067 produse

    D.D.Step se fabrica respectand procedura de calitate a marcii D.D.Step care imbina cele mai moderne tehnici de fabricare cu manufacturare clasica. Majoritatea incaltamintelor sunt fabricate cu aplicarea tehnologiei de cusatura 3D, ceea ce limiteaza cantitatea de lipici folosita si astfel minimizeaza si cantitatea de substante chimice utilizate.

    Incaltamintea D.D.Step tine pasul cu moda si e fabricata corespunzator si din punct de vedere anatomic, asigurand confortul dorit si miscarea cu usurinta a picioarelor copiilor in crestere si dezvoltare. Astfel, copii isi desfasoara fericiti activitatile cotidiene, fara a fi deranjati de senzatia de disconfort.

    Talpa de cauciuc usoara, flexibila cu anti-alunecare

    Talpile incaltamintelor D.D. Step sunt fabricate din cauciuc natural, mentinerea talpii din cauciuc in stare curata asigura extinderea duratei de viata a acestuia. Talpile rezistente la efectele factorilor fizici confera incaltamintelor durabilitate.

    Cu toate acestea incaltamintele sunt usoare, nu constituie sarcina suplimentara pentru picioarele copiilor si faciliteaza miscarea naturala datorita flexibilitatii.

    Parte superioara din piele de calitate, marca D.D.Step

    D.D.Step cu produse fabricate din piele naturala de inalta calitate si cu siguranta corespund asteptarilor, gusturilor si stilului de viata al oricarui copil.

    Pentru fabricarea produselor D.D.Step se foloseste piele de bovine selectata cu multa atentie si de grosime corespunzatoare, in scopul fabricarii de incaltaminte de calitate pentru copii.

    Protectie intarita pentru degetele de la picioare

    Structura de protectie a degetelor de la picioare, inclusa pe incaltaminte, faciliteaza pozitionarea comoda a degetelor de la picioare, cresterea corespunzatoare a acestora si fixarea acestora pe durata deplasarii. Inaltimea corespunzatoare a varfului faciliteaza miscarea libera a picioarelor copiilor.

    Staif intarit

    Incaltamintea D.D.Step e prevazuta cu structuri de intarire, care asigura pozitionarea corespunzatoare si intareste staiful incaltamintei in cauza. Staiful PVC este inclus intre invelis si partea superioara, fiind astfel evitat contactul direct cu piciorul copilului, si asigurata pozitionarea calcaiului in unghi corespunzator.

    Pantofii Barefoot ofera copiilor senzatia reala de descult si o miscare de calitate

    Pantofii Barefoot, conceputi de D.D.Step, sunt creati pentru a promova libertatea de miscare si, in acelasi timp, pentru a intari picioarele copiilor, care devin slabe in timp din cauza amortizarii excesive si a varfurilor inguste din majoritatea pantofilor obisnuiti.

    Care sunt aceste beneficii ale purtarii pantofilor desculti? Recastigarea unui mers natural este principalul, dar acest lucru poate corecta, de asemenea, postura si alinierea coloanei vertebrale atunci cand ne miscam. imbunatatirea proprioceptiei - aceasta este constientizarea pozitiei si miscarii corpului nostru - este un alt lucru important si este usor de inabusit prin purtarea pantofilor cu talpa groasa.

    Pantofii Barefoot sunt conceputi cu o zona larga pentru degetele de la picioare pentru a incuraja miscarea naturala a piciorului si cu talpi subtiri care permit picioarelor sa simta solul de sub ele.

    Acestia sunt confectionati din materiale respirabile care ajuta la mentinerea picioarelor racoroase in zilele calduroase si calde in zilele reci, astfel incat sa va puteti continua ziua in confort.

    Convinge-te singur de calitatea incaltamintelor marca D.D.Step disponibile la noi in magazin. Comanda online simplu si rapid!